Izvor: JUGpress.com, 31.Maj.2020, 09:54

Er Srbija obnavlja letove iz Niša i Kraljeva

NIŠ

Er Srbija, nacionalna aviokompnija Republike Srbije, ponovo pokreće letove iz Niša i Kraljeva. Planirano je da obnova letova iz Niša otpočne 16. juna, a iz Kraljeva 30. juna 2020. godine.

                         U periodu od 16.  do 30. juna iz Niša će biti ponovo pokrenute linije do Frankfurta (Han) i Nirnberga, dok će se posle 1.jula leteti i do Hanovera, Salcburga i Tivta.

                          >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Obnova letova iz Kraljeva za Beč planirana je od 30. juna 2020.godine. Tačan red letenja i nedeljne frenkfencije biće uskoro objavljen na sajtu www.airserbia.com.

                          “Očekujemo da će se nastaviti sa postepenom normalizacijom redovnog avio saobraćaja i vraćanja svih destinacija na našim aerodromima u narednom periodu, i da će pored Er Srbije i WizzAir-a i kompanija Ryanair uskoro početi da leti sa Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu”, saopštili su sa niškog aerodroma.

                           Sa aerodroma kojima upravljaju Aerodromi Srbije podsećaju sve putnike da moraju da se ponašaju i imaju sva neophodna dokumenta u skladu sa pravilima koje su nametnule države ka kojima se obavlja avio saobraćaj.

                            “Molimo putnike da se ponašaju odgovorno prilikom boravka na aerodormu, da na aerodrom ne dolaze bez zaštitne maske i da prate uputstva koja su istaknuta u terminalnoj zgradi i koja će dobijati od našeg osoblja. Aerodromi Srbije su preduzeli sve potrebne mere zaštite, kako bi putnici i zaposleni na aerodromu ostali bezbedni tokom boravka i rada”, dodaje se u saopštenju aerodroma Konstantin Veliki.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.