Izvor: JUGpress.com, 19.Jan.2021, 14:24

Dvojica vozača vozila pod dejstvom psihoaktivnih supstanci

LESKOVAC

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, tokom jučerašnje kontrole saobraćaja, zaustavili su dva vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Tridesetšestogodišnjeg vozača opel astre“ i pedesettrogodišnjeg vozača „folksvagen-faetona“ patrola je zaustavila na području grada i nakon testiranja, isključila iz saobraćaja, saopštila je Policijska uprava >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Leskovac.

Oni su zadržani u službenim prostorijama i protiv njih su podnete prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Dvojica Leskovčana uhapšena zbog vožnje pod dejstvom narkotika

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jan.2021

Vozač "opel astre“ i vozača "folksvagen-faetona“ privedeni su u dva odvojena slučaja nakon što ih je policija zaustavila na području Leskovca i, nakon testiranja, isključila iz saobraćaja zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci...Kako je saopšteno iz policije, 36-godišnjak i 53-godišnjak...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.