Dve premijere i dva gostovanja tokom novembra u leskovačkom Pozorištu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Nov.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve premijere i dva gostovanja tokom novembra u leskovačkom Pozorištu

Drugi deo popularne drame Zakasotina, kao i komad Pozorište u Palanci premijerno će u novembru moći da pogleda leskovačka publika, a na repertoaru su i dva gostovanja i 4 predstave za decu.

Uglavnom nove predstve biće izvedene na sceni Narodnog pozorišta u Leskovcu, a u subotu, 9. novembra od 20 sati posetioci će moći da pogledaju Zakasotinu 2.

U novembru i 2 gostovanja, foto: Narodno pozorište Leskovac Dan kasnije, 10. novembra od >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 12 sati mališani će moći da uživaju u predstavi Mališa u zemlji knjiga, dok će od 20 sati nastupiti Kruševačko pozorište sa predstavom Zbogom gospodine Hafman.

Predstava Kruševačkog pozorišta rađena je po tekstu Žan Pol Dagera, dobitnika “Molijerove nagrade”. Režiju za melodramu sa elementima komedije, koja oživljava period Drugog svetskog rata, potpisuje Saša Petronijević. Premijeru je imala početkom oktobra, a komad će moći da pogleda i leskovačka publika - kažu u Pozorištu.

Nedelju dana kasnije, 17. novembra od 12 sati mališani će moći da pogledaju novu adatapciju bajke Pepeljuga. U subotu, 23. novembra na repertoaru je predstava Otac, dok se dan kasnije igra dečja predstava Kako su postale ružne reči. Na repertoaru i 4 predstave za decu, foto: Narodno pozorište Leskovac

Poslednjih dana novembra publika će moći da pogleda novu predstavu leskovačkog ansambla Pozorište u Palanci, koja se igra 29, dok je dan kasnije na sceni beogradska trupa i predstava Idelana polovina.

Detaljne informacije o ceni karata mogu se dobiti na telefon 016/236 333, a mogu se i rezervisati onlajn na sajtu Pozorišta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Jedna premijera i tri gostovanja tokom novembra u vranjskom Pozorištu

Izvor: JužneVesti.com, 05.Nov.2019, 12:32

Vranjanci kojima je nedostajalo da svoje večeri provedu u teatru, gledajući neki pozorišni komad, ovog novembra će moći da vide neku od predstava koje su na repertoaru Pozorišta “Bora Stanković”. Tokom novembra Vranjance očekuju predstave za decu, biće tri gostovanja, a publiku će moći...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.