Izvor: JUGpress.com, 23.Nov.2019, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Dubočica” pobedila “Spartak”

LESKOVAC

Rukometaši „Dubočice 54“ sigurnom igrom pobedili su u 11. kolu Superlige ekipu Spartaka iz Subotice rezultatom 30:27 (14:11). Ovom utakmicom okončan je prvi deo sezone i Leskovčani, mimo svih očekivanja, imaju bilans kome se nisu nadali na početku sezone, sedam pobeda i četiri poraza.

Gosti su do 18. minuta uspevali da održe nerešen rezultat, već u 19. je bilo 10:8, a na poluvreme se otišlo sa 14:11. U drugom poluvremenu izjednačena igra, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << jedinp što su  Subotičani uspeli je da dva puta smanje zaostatak na dva gola manjka (49. minut 22:20 i 56. minut 26:24). Za neki veći preokret nisu imali snage, a stiče se utisak i da su rukoetaši „Dubočice 54“ igrali onoliko koliko je trebalo da održavaju sigurnu prednost i ostvare još jednu pobedu.

Za ekipu „Dubočice 54“ su igrali: Pešić, Cvetković 1, Simić, Prodanović, Stanković 8, V. Nikolić 1, Marinković 3, M. Nikolić 1, Pavlović 4, Mađar 1, Mitrović, Gašić, Radivojević, Matović 4, Atanasković 7 (igrač utakmice), Radisavljević.

Sledećeg vikenda u 12. kolu domaćin Leskovčanima biće „Šamot 65“ u Aranđelovcu.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Subotica

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.