Drugi rebalans budžeta opštine Infrastruktura, manifestacije za najmlađe, smanjeni troškovi za ugostiteljske usluge

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Apr.2024, 14:20

Drugi rebalans budžeta opštine Infrastruktura, manifestacije za najmlađe, smanjeni troškovi za ugostiteljske usluge

Na današnjoj sednici Skupštine Gradske opštine Medijana, odbornici su usvojili drugi rebalans budžeta za 2024. godinu.
Ovim izmenama sredstva za ugostiteljske usluge su smanjena za 720 hiljada dinara, dok je pozicija za nabavku venjaka povećana za 2 miliona dinara, s obzirom na potrebu zamene dotrajalih venjaka i postavljanje novih na lokacijama prema zahtevima građana, rekao je predsednik opštine Nebojša Kocić u svom obrazloženju.
Kocić je istakao da je Opština Medijana ove godine radila na osluškivanju potreba građana i poštovanju kalendara događaja. Podržali su različite manifestacije i akcije, poput lomljenja česnice, dočeka Pravoslavne Nove godine, plivanja za Časni krst, kao i različite...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.