Dobra prohodnost puteva, oprez zbog magle

Izvor: JuznaSrbija.info, 15.Dec.2019, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobra prohodnost puteva, oprez zbog magle

Ovu nedelju obeležiće temperature iznad proseka za ovo doba godine, što doprinosi dobroj prohodnosti puteva, saopštio je Auto-moto savez Srbije, ali ipak upozorava vozače na moguću maglu u jutarnjim časovima, koja smanjuje vidljivost po kotlinama i dolinama.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Dužih zadržavanja, kako je saopštila Uprava granične policije, nema ni na putničkim terminalima >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << graničnih prelaza Preševo i Gradina..

Na teretnim terminalima vozila na izlazu iz zemlje na Kelebiji čekaju četiri sata, na Horgošu tri, na Batrovcima i kod Gradine dva sata, a kod Bačke Palanke 60 minuta.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Saobraćaj umeren, popodne se očekuju gužve

Izvor: B92, 15.Dec.2019

Saobraćaj je trenutno umerenog intenziteta i dobra je prohodnost puteva ozbirom na temperature iznad proseka za ovo doba godine...Moguće gužve se mogu očekivati u kasnijim popodnevnim i prvim večernjim satima, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Ipak se vozači upozoravaju na pažnju u jutarnjim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.