Dobili asfalt posle pola veka

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Sep.2014, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobili asfalt posle pola veka

Meštani ulice Tanaska Rajića u Pirotu, poznatije među Piroćancima kao "Mečćin sokak" dobili su asfalt posle 50 godina.

Jedan od meštana Miroslav Tošić kazao je da je ova ulica dobila asfalt posle pola veka i da će meštani imati jednu od najlepših ulica u gradu.

"Nadamo se da će asfaltirati i trotoare jer će onda ovo stvarno biti jedna od najlepših ulica u gradu", kaže Tošić.

U toj ulici, po rečima predsednika opštine Vladana Vasića, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << postavljeno je oko 2.500 metara kvadratnih asfalta u dužini od preko 800 metara.

"U ovoj ulici urađeno je sve po standardima, zamenjene su azbestne vodovodne cevi, postavljen kvalitetan asfalt, a uspeli smo i da, iako je reč o relativno tesnoj ulici, izvučemo i trotoare i to će biti model kako će se raditi ulice u buduće", kazao je Vasić.

Direktor Direkcije za izgradnju grada Branislav Kostić kazao je da je vrednost radova na asfaltiranju ove ulice oko 4,4 miliona dinara.

"U narednih mesec dana završićemo i trotoare", kazao je Kostić i dodao da u Pirotu ima preko 70 neasfaltiranih ulica i da će jedan od ciljeva Direkcije za izgradnju biti da se ove i naredne godine radi na asfaltiranju upravo sokaka koji decenijama stoje neasfaltirani, što meštanima zadaje velike probleme.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.