Đorđević pred četvrtfinalne Kupa: Misli usmerene na borbu za opstanak, o Čukaričkom ne treba trošiti reči

Izvor: JužneVesti.com, 04.Maj.2023, 13:06

Đorđević pred četvrtfinalne Kupa: Misli usmerene na borbu za opstanak, o Čukaričkom ne treba trošiti reči

Sa dve minimalne pobede koje su im omogućile da pobegnu iz zone ispadanja fudbaleri Radnika dočekuju četvrtfinale Kupa i utakmicu sa Čukaričkim koja će biti odigrana danas od 16 sati u Surdulici. Trener Slavoljub Đorđević ističe da je prvenstveni cilj opstanak u ligi, ali i da su iznenađenja u Kupu uvek moguća.

Tim sa juga pokušaće da ponovi uspeh od pre dve sezone kada su stigli do najvećeg uspeha u istoriji i polufinala Kupa, a za razliku od tada i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << duela protiv TSC-a, sada će imati i prednost domaćeg terena.

Baš kao i tada, i danas na klupi Surduličana sedi Slavoljub Đorđević koji kaže da će njegov tim imati izuzetno težak posao jer se Čukarički bori za Ligu šampiona, što dovoljno govori o njihovim kvalitetima. Đorđević najavio promene u sastavu; foto: FK Radnik

Meč sa Čukaričkim za nas dolazi u trenutku kada su nam sve misli usmerene ka borbi za opstanak. Nama je borba u prvenstvu primarni cilj, međutim sigurno da sutra na teren nećemo izaći bez ambicija. Imam dosta dilema oko sastava tima i konačnu odluku ko će igrati doneću neposredno pred početak utakmice. Sigurno je da ću odmoriti neke igrače. O našem rivalu je nepotrebno trošiti reči. Radi se o jednom od nastabilnijih i najorganizovanijih klubova. Čukarički se bori za Ligu šampiona i mislim da je svaki dalji komentar o njihovom kvalitetu suvišan - rekao je Đorđević.

Među četiri najbolje ekipe u najmasovnijem takmičenju već se plasirala Crvena zvezda koja je juče nakon penala bila bolja od Napretka, dok preostala dva četvrtfinalna para čine Radnički - Vojvodina i TSC - Novi Pazar.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.