Šansa za spas sezone - Radnički dočekuje Vojvodinu u četvrtfinalu Kupa

Izvor: JužneVesti.com, 03.Maj.2023, 17:01

Šansa za spas sezone - Radnički dočekuje Vojvodinu u četvrtfinalu Kupa

Priliku da ponove dosad najveći uspeh kluba u nacionalnom Kupu fudbaleri Radničkog iz Niša imaće u četvrtak, 4. maja kada dočekuju novosadsku Vojvodinu u četvrtfinalu najmasovnijeg takmičenja. Nišlije u ovaj duel ulaze nakon tri vezana poraza u plej-autu, dok Novosađani stižu nakon dva trijumfa i remija u plej-ofu.

Pred fudbalerima Radničkog nije lak zadatak - imaju šansu da ponove uspehe kluba iz 1952, 1994, 2006. i 2019. godine kada je takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << igrao u polufinalu najmasovnijeg takmičenja.

Pre toga moraju da pobede Vojvodinu koja je oba puta slavila u Superligi - u Novom Sadu rezultatom 3:0 i u Nišu rezultatom 4:1. Radnički, koji je ove godine napunio 100 godina, nalazi se u lošoj seriji - nanizao je tri poraza u borbi za opstanak i trenutno je na 14. mestu, poziciji koja vodi u baraž.

Konferencije za medije pred četvrtfinale Kupa nema, a šta da se još kaže kada je trener Radničkog Dragan Šarac rekao da "karakter igrača mora da bude jači i bolji na utakmici".

Utakmica počinje u četvrtak u 18:30.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Đorđević pred četvrtfinalne Kupa: Misli usmerene na borbu za opstanak, o Čukaričkom ne treba trošiti reči

Izvor: JužneVesti.com, 04.Maj.2023, 13:06

Sa dve minimalne pobede koje su im omogućile da pobegnu iz zone ispadanja fudbaleri Radnika dočekuju četvrtfinale Kupa i utakmicu sa Čukaričkim koja će biti odigrana danas od 16 sati u Surdulici. Trener Slavoljub Đorđević ističe da je prvenstveni cilj opstanak u ligi, ali i da su iznenađenja...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.