Dinamo sa minusom od 3 gola čeka revanš baraža za Superligu

Izvor: JužneVesti.com, 23.Maj.2019, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamo sa minusom od 3 gola čeka revanš baraža za Superligu

Tri gola za prvih pola sata fudbalera Inđije i crveni kartoni igrača Lefterisa Macukasa i trenera vranjskog Dinama Dragana Antića obeležili su prvi meč baraža za popunu Superlige. Inđija je na svom terenu slavila sa 3:0, a revanš je u Vranju u nedelju, 26. maja. Pobednik ovog dvomeča igraće naredne sezone u elitnom rangu.

Domaćin iz Inđije je poveo u 4. minutu iz penala koji je dva puta izvođen. Sudije su pokazale da su fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Dinama ranije ušli u kazneni prostor, pa je odbrana golmana Vranjanaca bila uzaludna. Iz drugog pokušaja Ivan Rogač bio je precizan i Inđija je povela sa 1:0.

U 22. minutu Srđan Dimitrov je, posle asistencije Andrejića, povisio prdnost Inđije na 2:0. Konačan rezultat (3:0) postavljen je u 32. minutu kada je popustila odbrana Dinama i Nikola Dimitrijević je ostao sam pred golom Vranjanaca, pa mu nije bilo teško da postigne gol.

Dinamo je utakmicu završio sa desetoricom igrača i bez trenera jer je prvo u 51. minutu Lefteris Macukas dobio crveni karton, a ubrzo je zbog negodovanja crveni karton dobio i trener Dragan Antić.

Imao je šanse gostujući tim, ali je u 30. minutu Nikola Popović pogodio spoljni deo prečke. U 57. minutu igrač Inđije Dimitrijević izleteo sam pred golmana Dinama, ali je promašio okvir gola.

Revanš je zakazan za nedelju, 26. maja od 16 sati na stadionu "Jumko" u Vranju.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.