Izvor: JUGpress.com, 03.Dec.2019, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Davao podatke o pacijentima koji su povređeni u saobraćajnim nezgodama i stepen njihovih povreda

NIŠ

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u tom gradu, uhapsili su D. C. (1968) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo primanje mita.

Sumnja se da je on od septembra 2018. do septembra 2019. godine, kao zaposleni u Kliničkom centru u Nišu, radnicima jednog privrednog društva davao podatke o pacijentima koji su povređeni u saobraćajnim nezgodama >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i stepen njihovih povreda, kao i da je od njih zahtevao i primao novac, saopštila je policija.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAPŠENJE U TOPOLI Priveden muškarac zbog heroina

Izvor: Blic, 04.Dec.2019, 12:49

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Topoli uhapsili su P. S. (42) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.