Izvor: BujanovackiGlas.info, 31.Maj.2017, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas stižu tela stradalih radnika u Gvineji

BUJANOVAC, 31. maj 2017. – Tela Dragoljuba Mitića (57) i Marka Vasića (34), koji su tragično nastradali u noći između 21. i 22. maja u Gvineji, trebalo bi oko 13 časova da stignu u Beograd.
Kako saznaju “V.novosti”, Mitić bi već narednog dana trebalo da bude sahranjen u rodnom selu Ljiljance kod Bujanovca.
Dragoljubov sin Dejan kaže da bi prevoz pokojnika trebalo da obavi država, nakon čega će porodica zakazati tačan termin sahrane.
– Želimo da mog oca dostojno ispratimo na večni počinak. Za sada nema novih informacija o nesreći i rezultatima istrage.
O odgovornosti i odšteti mislićemo posle sahrane – rekao je Mitić “Novostima”.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stižu tela radnika stradalih u Gvineji

Izvor: Večernje novosti, 31.Maj.2017

Tela Dragoljuba Mitića i Marka Vasića , koji su tragično nastradali u noći između 21. i 22. maja, trebalo bi oko 13 časova da stignu u Beograd TELA Dragoljuba Mitića (57) i Marka Vasića (34), koji su tragično nastradali u noći između 21. i 22. maja u Gvineji, trebalo...

Nastavak na Večernje novosti...

Mrtvi Srbi zaustavljeni u Briselu

Izvor: Večernje novosti, 31.Maj.2017

Porodice uzalud čekale, tela radnika nastradalih u Gvineji nisu dopremljena u Beograd TELA dvojice srpskih radnika Marka Vasića (33) i Dragoljuba Mitića (57), koji su se pre nedelju dana otrovali ugljen-monoksidom u Gvineji, uprkos najavi, u sredu nisu dopremljena u Srbiju. Sanduci...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.