Dačiću, Vučiću, Nikoliću - Iznesite istinu o odnosu vaše vlasti prema Šćipetarima?

Izvor: KMnovine.com, 24.Dec.2018, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačiću, Vučiću, Nikoliću - Iznesite istinu o odnosu vaše vlasti prema Šćipetarima?

"Ne samo  da ste odbacili svoje zakletve već i dalje gazite po njima. Izgubili ste legitimitet da budete na tim vrhovnim položajima i da izvršavate te vrhovne državne funkcije".


   
Foto-ilustracija: KM novine/2016.    

















Piše: Ljubomir T. Grujić



Dobro veče vam želim >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << gospodo, 
članovi vlasti pod predsedništvom Slobodana Miloševića:
Aleksandre Vučiću, Ivice Dačiću i Tomislave Nikoliću (ne znam Vašu eadresu, pa neko neka Vam ovo epismo prosledi), 


Sad je na televiziji objavljena nova šćiptarska kukumavka na, i optužba protiv, pokojnog predsednika SRJ Slobodana Miloševića. Ona je sada pojačana zahtevom da Republika Srbija protivustavnoj vlasti, (koju ste vas trojica ustoličili suprotno Ustavu 2013. g. zahtevom i prisilom Narodne skupštine da donese 13.01.2013. protivustavnu Rezoluciju iz koje ste izveli i potpisali protivustavne Briselske sporazume)  pod rukovodstvom vođa UĆK plati nekoliko desetina (zaboravih tačan iznos) milijardi evra (ili dolara) kao "obeštećenje šteta koje su oni pretrpeli i podneli pod vlašću Slobodana Miloševića".  Hašim Tači se na nedavnoj sednici Saveta Bezbednosti žalio na vlast Slobodana Miloševića. Klinton je govorio da bombarduje Srbiju zbog vlasti Slobodana Miloševića. NATO je "pravdao" svoje bombardovanje vladavinom Slobodana Miloševića. 


Vi ste bili članovi vlasti Slobodana Miloševića.Takođe i profesor dr Vojislav Šešelj.


ZAŠTO VI ĆUTITE?


Zašto ne iznesete istinu o vladavini Slobodana Miloševića u odnosu na šćiptarsku nacionalanu manjinu? 


Dokle će Srbski narod i Srbija da trpe posledice te vaše zajedničke vladavine i lažne optužbe protiv Srbskog naroda i Srbije? 


Dokle treba da trpimo vaša nepoštovanja Ustava i devedesetih godina prošlog veka i danas? Vašu nesposobnost da izvršavate najviše državne funkcije po Ustavu. Najnoviji dokaz takve vaših nesposobnosti i nemogućnosti da izvršavate funkcije koje držite je nedavno istupanje Vas, gospodine Aleksandre Vučiću, na sednici Saveta bezbednosti. 


Npr. Vi, gospodine Aleksandre Vučiću, niste tada rekli jednostavnu istinu, a što Vam  je obaveza po Ustavu i po Vašoj dvostrukoj predsedničkoj zakletvi datoj narodu na Ustavu i Srpskoj pravoslavnoj crkvi i Bogu na Miroslavljevom jevanđelju: 


Kosovo i Metohija je srbska zemlja, što je bilo potvrđivano i potvrđeno svim ustavima i od 1945. do danas, koje su zapadne države priznavale i priznaju,  i po Rezoluciji SB UN 1244. Zato Srbije ukida nasilno joj nametnutu i carinu i granicu u sred svoje teritorije između svoje pokrajine Kosovo i Metohija i svog ostalog dela.


Na sastanku predstavnika nacionalnog saveta oblasti Belfor, kada je jedan francuski govornik rekao da je Slobodan Milošević bio nacionalista, prekinuo sam ga iz publike rečima: "Slobodan Miloševiće je bio INTERNACIONALISTA, a ne nacionalista."


Ako vas trojica koji ste bili na najvišim državnim položajima, a vas dvojica gospodo Vučiću i Dačiću, ste i sada na vrhovnim državnim pozicijama Republike Srbije, nastavite da ćutite pred šćiptarskim optužbama onda stvarate duboko uverenje da su one istinite i zato opravdane. 


Znajući za neke od zlodela i zločina šćiptarske nacističke vladavine 1941.-1945. i šćiptarskih terorista od 1945. (zbog kojih je Titova Vlada zabranila proteranim srbskim porodicama da se u "Slobodnoj Jugoslaviji i Srbiji" vrate u svoje domove na Kosovu i Metohiji) branio sam kod UN, vlasti vodećih zapadnih država, SSSR/Rusije, Kine, Indije, Japana, Srbski narod i Srbiju u toku svog 14,5ogodišnjeg iseljeničkog života od novembra 1992. do maja 2007. (dokumenta možete videti na http://www.ssssseternal.org) od lažne zapadne propagande i demonizovanja Srba i Srbije. Za to vreme ste vi vladali Srbijom zajedno sa Slobodanom Miloševićem do oktobra 2000. Na vlasti ste ponovo poslednjih 6,5 godina.


Što se tiče njegove vladavine u odnosu na Srbski narod, Srbiju i SRJ ja sam javno izlagao na vreme svoje stavove i Slobodanu Miloševiću i našim vlastima (videti na http://www.ssssseternal.org).


ZAŠTO VI ĆUTITE? 

ZAŠTO NISTE OTIŠLI U HAG DA BRANITE I ODBRANITE SVOJE STAVOVE, SVOJA ISTUPANjA, SVOJE BUSAĐIJSKE NASTUPE, KAO ŠTO JE UČINIO PROFESOR DR VOJISLAV ŠEŠELj, I DA, OSTAJUĆI DOSLEDNI SVOJIM STAVOVIMA BRANITE NjIH IZNOSEĆI ISTINU KAO ŠTO SU ČINILI SLOBODAN MILOŠEVIĆ (EH, DA SE TAKO BORIO ZA SRBE I SRBIJU DOK JE BIO PREDSEDNIK ) I DR VOJISLAV ŠEŠELj KOJI JE U HAGU OSTAO DOSLEDAN SEBI?



Umesto toga, žrtvujete Srbski narod i Srbiju da bi ste se spasli od Haga.


Obavezni ste da odgovorite i Tačiju i Haradinaju, svim šćiptarskim teroristima i zapadnim optužbama, zahtevima i njihovom demonizovanju Srbskog naroda i Srbije.  


Da ste rekli da nećete da poštujete zakletvu, da nećete da je položite ne samo da ne biste bili proglašeni, gospodine Aleksandre Vučiću za predsednika Republike, odnosno, Vi gospodine Ivice Dačiću za člana Vlade te i ministra spoljnjih poslova, nego ne biste bili prihvaćeni ni za kandidate za te funkcije. Niste to uradili. Vi ste se gospodine Dačiću podsmevali, sprdali,  zahtevima da poštujete Ustav. Obojica nemilosrdno delujete suprotno Ustavu. Ne samo  da ste odbacili svoje zakletve već i dalje gazite po njima. Izgubili ste legitimitet da budete na tim vrhovnim položajima i da izvršavate te vrhovne državne funkcije. 


Vi, koji niste dobili podršku ni 30% od ukupnog broja birača na neregularno sprovedenim predsedničkim izborima 2017. godine, gospodine Aleksandre Vučiću, pre neki dan izjaviste: "Neka i pet miliona građana protestvuje, ja ostajem i dalje i ne ustupam"!!! Zar ima boljeg dokaza Vaše samovolje, uzurpacije vlasti, podjarmljivanja državljana Republike Srbije Vašem karijerizmu, jačanju idolopoklonstva prema Vama i kulta Vaše ličnosti?


Prekinite da uzurpirate najviše državne položaje koje nasilno koristite uprkos tome što ste izgubili legitimitet.


Nije Srbski narod progonio Šćiptare. Naprotiv, pružio im je nečuveno gostoprimstvo na srbskoj zemlji: Kosovo i Metohiji, jugu Srbije,..., u Beogradu.


A vi? 


Ako ste se vi ogrešili o Šćiptare, iznesite to pred Srbski narod i obajsnite zašto ste to činili. Ako niste, odgovorite Šćiptarskim i zapadnim optužbama.



   
Dr Ljubomir T. Grujić    
Kako god, davno je prošlo vreme da Vam se upućuju molbe da se povučete mirnodopski i svojevoljno s tih najviših državnih položaja. Na vreme sam Vam, gospodine Aleksandre Vučiću upućivao peticije. O sve ste se oglušili. Možda ćete se oglušiti i o ovu svoju obavezu da istinito odgovorite i šćiptarskim i zapadnim optužbama. 


Ako se oglušite o ovu vašu obavezu, gospodine Vučiću i gospodine Dačiću (koji bi razmenjivao Kosovo i Metohiju za Republiku Srpsku kao da je ijedno od njih za razmenjivanje, odbacivanje!) onda samo otežavate stanje svima.


U očekivanju vaših istinitih odgovora šćiptarskim i zapadnim optužbama i vaših ostavki bez novog odugovlačenja, želim vam obojici da na miru proslavite predstojeće praznike, a celom narodu da izabere u idućoj godini ljude koji se nisu ogrešili ni o koga i koji su svojim životima i radom zaslužili da vode Srbiju, Srbski narod i s njim u prijteljstvu živećim ostalim državljanima Republike Srbije.


Dr Ljubomir T. Grujić, redovni profesor u penziji
Džona Kenedija 31/15
11070 Beograd



KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2018 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.