Curio plin iz cisterni voza u Dimitrovgradu, nema povređenih

Izvor: JužneVesti.com, 20.Avg.2019, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Curio plin iz cisterni voza u Dimitrovgradu, nema povređenih

Zbog curenja plina iz 2 cisterne koje su teretnim vozom dopremljene iz Bugarske, kako saopštavaju iz preduzeća Infrastrukture železnice, u prekidu je železnički saobraćaj ka susednoj zemlji do završetka sanacije na ventilima cisterni.

Curenje plina primećeno je jutros u 8:30, a na lice mesta su odmah izašli vatrogasci i pripadnici Sektora za vanredne situacije.

Tokom sanacije na cisternama, na ostalim kolosecima saobraćaj se odvijao redovno ka Nišu i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << iz Niša, ali saobraćaj ka Bugarskoj nije bio moguć, te je voz na relaciji Sofija - Beograd zadržan na stanici Kalotina u Bugarskoj - saopštavaju iz Infrastruktura.

Stručne službe sanirali su ventil na jednoj od cisterni, dodaju u Infrastrukturama, dok se problem na drugoj cisterni i dalje rešava.

Nakon sanacije, problematične cisterne biće vraćene u Bugarsku, dok će ostatak kompozicije od 21 cisterne, preduzeće prevoznik Srbija kargo dopremiti na krajnje odredište u Niš.

Povređenih u incidentu nije bilo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.