Curenje gasa iz cisterni na pruzi u Dimitrovgradu, nema povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2019, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Curenje gasa iz cisterni na pruzi u Dimitrovgradu, nema povređenih

Na petom koloseku železničke stanice Dimitrovgrad, jutros je u 8.30, prilikom komercijalnog preuzimanja kompozicije, primećeno curenje tečnog naftnog gasa iz dve cisterne teretnog voza koji je dopremljen iz Bugarske.

Kako su saopštile Infrastrukture železnice Srbije, na lice mesta odmah su izašli vatrogasci i pripadnici Sektora za vanredne situacije kako bi sanirali štetu. Povređenih u ovom incidentu nije bilo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Po završenoj sanaciji, obe cisterne biće vraćene u Bugarsku, a po okončanim radovima, ostatak kompozicije od 21 cisterne preuzeće prevoznik "Srbija Kargo" koji će kompoziciju dopremiti na krajnje odredište u Niš.

Tokom sanacije u železničkoj stanici Dimitrovgrad redovno se na ostalim kolosecima odvijao saobraćaj iz pravca Niša i obrnuto, ali nije bio moguć granični saobraćaj sa Bugarskom, a voz na relaciji Sofija- Beograd zadržan je u stanici Kalotina, na teritoriji Bugarske, kaže se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Curio plin iz cisterni voza u Dimitrovgradu, nema povređenih

Izvor: JužneVesti.com, 20.Avg.2019

Zbog curenja plina iz 2 cisterne koje su teretnim vozom dopremljene iz Bugarske, kako saopštavaju iz preduzeća Infrastrukture železnice, u prekidu je železnički saobraćaj ka susednoj zemlji do završetka sanacije na ventilima cisterni...Curenje plina primećeno je jutros u 8:30, a na lice mesta...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.