Izvor: JUGpress.com, 20.Feb.2020, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Član Gradskog veća Božidar Vučković psovao majku odborniku DS na hodniku skupštine grada

LESKOVAC

Odbornik DS u Skupštini grada Leskovca Sasa Stojanović rekao je, a to su čuli i novinari, da mu je član Gradskog veća Božidar Vučković, inače predsednika Gradskog odbora Pokreta socijalista, na hodniku gradske skupštine psovao majku.

“Vučković mi je rekao “Vi žuti ste mi bacali bombu na kuću, otac mi ej umro zbog vas” a na moje pitanje “koji žuti” opsovao mi je majku”, rekao je Stojanović.

Kaže da je razgovor na >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << hodniku započeo on zbog spora koji je grad izgubio a zbog odluke komisije u kojoj je sedeo i Vučković.

Vučković mu je ospovao majku.

“Ova vlast pravi greške koje su sve veće i veće prema svojim građanima, osim ako su to građani opoziciije. Pre otprilike godinu i nešto dana sam dobio rešenje prema kome sam dužan da skinem zeleni krst sa moje apoteke “Benefarm” kod „Kraša“ i da skinem naslov zato što moram da platim neku famoznu taksu. Posle vođenja postupka, a u postupku je između ostalih učestvovao i Božidar Vučković kao član drugostepene komisije koja odlučuje po žalbi, preko Vrhovnog suda sam dobio presudu da na osnovu zakona koji postoji niko ne može da skine zeleni krst apoteci, niko ne može da skine naslov i da je to jedna obaveza koje apoteke moraju da imaju”, rekao ej Stojanović.

” Ovde se radi ili o zloj nameri lokalne vlasti koja je pokušala da naplati ono što ne sme da naplati ili se radi o totalnom neznanju Ja zaista ne znam šta je gore, neznanje ili zloba odnosno pokušaj uterivanja straha. to je jedini razog ove svađe. Ja sam samo tražio da svaki odgovorno radi svoj posao. Ali, to nije samo greška Bože Vučkovića, to je greška celog sistema, to je i greška Gorana Cvetanovića. Nemoguće je ostaviti ljude koji ne znaju svoj posao da rade tako osetljive stvari.Ovde pričamo o nečemu što je pitanje lepog vaspitanja, dobrih namera i znanja pre svega. Ova vlast je nesposobna, nepismena i štetočinska”, rekao je Stojanović.

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Psovke u Skupštini grada Leskovca

Izvor: Danas, 20.Feb.2020

Odbornik Demokratske stranke (DS) u Skupštini grada Leskovca Sasa Stojanović izjavio je da mu je član Gradskog veća Božidar Vučković, inače predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista, u hodniku gradske skupštine psovao majku.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.