Izvor: JUGpress.com, 29.Jul.2021, 13:23

Čitaoci javljaju: Postavljali asfalt , izazvali poplavu u Bulevaru Nikole Pašića

LESKOVAC

Ovako kao na fotografiji koju su nam poslali čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress izgleda Bulevar Nikole Pašića od jutros.

Čitaoci nam pišu da su izvodjači radova postavljali asfalt juče i da je stanovnike ovog bulevara jutros sačekao poplavljen kolovoz.

Kažu da ove vode sinoć nije bilo ali da je ovako celo jutro i da je tek sad voda počela da se povlači.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Čitaoci javljaju: Voda iz česme u Tulovu crna

Izvor: JUGpress.com, 30.Jul.2021, 09:12

LESKOVAC..Vodu sto mi imamo u selu Tulovo nije ni za životinje a kamoli za ljude i za upotrebu, pišu čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress...Kažu da je crna, blatnjava , voda iz česme njihova svakodnevnica...Ovu vodu koriste iu za kupanje dece, jer drugu nemaju, za pranje veša, nabrajaju...“Niko...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.