Izvor: JUGpress.com, 06.Maj.2021, 10:01

Čitaoci javljaju: Odeljenje za urbanizam izdalo dozvolu za zgradu na Hisaru

LESKOVAC

Čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress su nam skrenuli pažnju na novoizgrađenu zgradu na obroncima Hisara, iznad romskog naselja “Sat mahala” a iz Odelejnja za inspekcijske poslove grada Leskovca smo dobili odgovor da je dozvolu za gradnju izdalo Odeljenje za urbanizam .

U odgovoru se navodi da je investitor izgradnje objekta Miloš Kalajdžić iz Leskovca.

“Odeljenje za urbanizam Gradske uprave grada Leskovca izdalo je rešenje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << br.351-12270/16-02 od 31.01.2017.godine, kojim se dozvoljava izgradnja dvojnog stambenog objekta sa pripadajućim pomoćnim objektima”, precizira se u odgovoru.

https://jugpress.com/citaoci-javljaju-na-hisaru-nikla-zgrada/

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Čitaoci javljaju: Ko kopa po Hisaru koji je registrovan erheološki lokalitet od velikog značaja

Izvor: JUGpress.com, 06.Maj.2021

LESKOVAC..Čitaoci Regionalne informativne agencije javljaju da je na brdu Hisar “neki izvođač iskopao rov širine od 50-100 cm duž cele staze od podnožja do repetitora”...Pišu nam da ne znaju o čemu i kome se radi i šalju fotografije...Kažu i da su na nekim delovima šanca vidljivi tragovi...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.