Izvor: JUGpress.com, 12.Maj.2024, 23:01

Čitaoci javljaju: Da li će ovako da izgleda prevoz u Leskovcu po novom trojnom sporazumu?

LESKOVAC-LEBANE-MEDVEĐA
Nova verzija filma “Ko to tamo peva” u režiji Jugotransa svake subote kombi prevoz Sijarinska Banja -Lebane Leskovac, pišu čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress.
“Iz Lebana pošao u 10 i 50 a kako je u njemu i ispred njega slike govore. Kad silazi jedan putnik svi koji stoje izlaze napolie pa opet unutra,. I takoje svake subote sa ovim polaskom kombija.
Da li je ovo uvod u leteći taksi i bicikle, ili skorašnji uslov za ugovor sa prevozom na 20 godina u Leskovcu? I zamislite podju gosti turisti u Sijarinsku Banju, pa kada će drugi put doći”,...

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čitaoci javljaju: Opet prepuni kontejneri i kante u Selu Grdelica, Tupalovcu i Kozaru

Izvor: JUGpress.com, 13.Maj.2024, 13:12

LESKOVAC..Opet prepuni kontejneri i kante u Selo Grdelici, Tupalovcu i Kozaru, pišu čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress...” Posle seoskih litija Djurdjevdan nisu, kao po običaju, prošli ljudi iz PWW da odvezu smeće. Posle intervencije gradjana pozivanjem centrale u petak rečeno...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.