Cakić: Gradonačelnik obmanuo Leskovčane

Izvor: juGmedia, 28.Jun.2016, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cakić: Gradonačelnik obmanuo Leskovčane

LESKOVAC – Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović samo je formalno prihvatio da se više ne plaćaju članovi upravnih i nadzornih odbora javnih preduzeća a njegova skupština većina je to odbila, kazao je danas za govornicom odbornik Socijaldemokratske stranke Nebojša Cakić.

Cakić trdi da nisu formirani ni anketni odbori čiji bi predsednici bili iz dve najjače opozcione stranke – Jedinstene Srbije i Socijaldemokratske stranke Srbije.

>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << A ta većina glasa upravo kako im on kaže. To samo pokazuje veliku dvoličnost gradonačelnika i pokušaj da obmane javnost. Moja je obaveza prema novinarima koji su o tome pisali ali i prema svim građanima Leskovca da im saopštim istinu„, kazao je Cakić.

Cvetanović je obećao na početku jučerašnjeg zasedanja lokalnog parlamenta da će prihvatiti predlog opozicije da članovi upravnih i nadzornih odbora više ne budu plaćeni za taj posao.

Prvi čovek Leskovca je kazao da će svaka promena koja je u korist građana biti rado prihvaćena od odborničke većine.

Ja se oko toga slažem sa vama. U mnogim gradovima se ne plaćaju čak ni članovi Gradskog veća„, kazao je Goran Cvetanović.

Dragan Marinković
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.