Izvor: BujanovackiGlas.info, 22.Avg.2016, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bujanovčanin uhapšen zbog nasilja u porodici

Sumnja se da je A. B. pištoljem pretio nevenčanoj supruzi, njihovoj deci i njenom ocuBUJANOVAC, 22. avgust 2016. (foto ilustracija) – Protiv A.B. iz okoline bujanovca doneto je rešenje o policijskom zadržavanju od 48 sati zbog sumnje da je izvršio porodično nasilje – saopštila je Policijska uprava Vranje.
Sumnja se da je A. B. pištoljem pretio nevenčanoj supruzi, njihovoj deci i njenom ocu.
Prema saopštenju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << u Bujanovcu, po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, doneli su rešenje o zadržavanju do 48 sati A. B. iz okoline Bujanovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.
Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden zameniku tužioca.

Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pištoljem pretio nevenčanoj supruzi

Izvor: OkRadio.rs, 22.Avg.2016

Policija je u Bujanovcu uhapsila A. B. iz okoline tog mesta zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, saopštila je PU Vranje. Sumnja se da je A. B. pištoljem pretio nevenčanoj supruzi, njihovoj deci i njenom ocu. Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog...

Nastavak na OkRadio.rs...

Nasilnik iz Bujanovca: Pištoljem pretio ženi, deci i tastu

Izvor: Blic, 22.Avg.2016

Pripadnici Policijske stanice u Bujanovcu doneli su rešenje o zadržavanju do 48 časova A.B. zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilja u porodici...Osumnjičenom A.B.iz okoline Bujanovca stavlja se na teret da je  pištoljem pretio nevenčanoj ženi, njihovoj deci i tastu...Nasilnik će sa...

Nastavak na Blic...

BUJANOVAC: Pištoljem pretio nevenčanoj supruzi, njihovoj deci i njenom ocu

Izvor: Kurir, 22.Avg.2016

...Sumnja se da je A B pištoljem pretio nevenčanoj supruzi, njihovoj deci i njenom ocu, navodi Dnevnik juga..Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden zameniku tužioca..(Dnevnik juga)

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.