Bronzana medalja za Leskovčanina na državnom prvenstvu u mačevanju

Izvor: JužneVesti.com, 07.Jun.2023, 04:44

Bronzana medalja za Leskovčanina na državnom prvenstvu u mačevanju

Sa samo 9 godina član Mačevalačkog kluba Dubočica Antanasije Stamenković okitio se bronzanom medaljom na državnom prvenstvu u kategoriji oružje sablja.

Stamneković se u Beogradu nadmetao u pionirskoj konkurenciji sa 3 godina starijim takmičarima, što pokazuje da se radi o velikom talentu. Veliki uspeh leskovačkog mačevanja posle 30 godina; foto: MK Dubočica

Osim njega, u među 200 takmičara u konkurenciji juniora u istoj dispilini 7. mesto je osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Đorđe Marković, dok je 6. mesto u kategoriji oružje mač osvojila Mia Stefanović.

Iz MK Dubočica ističu da se posle 30 godina Leskovac vraća na mačevalačku mapu Srbije, kao i da seniore tog kluba uskoro očekuje državno prvnenstvo.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.