Broj novozaraženih koronom premašio 300, u KC Niš hospitalizovano 39

Izvor: JužneVesti.com, 20.Okt.2020, 16:42

Broj novozaraženih koronom premašio 300, u KC Niš hospitalizovano 39

U poslednja 24 sata, prema podacima Ministarstva zdravlja, u Srbiji je registrovano 326 novih slučajeva korone, što je najviše još od 1. avgusta. U kovid objektima Kliničkog centra Niš, kako saopštavaju, nalazi se 39 ljudi.

Preko 300 zaraženih u danu bilo je samo tokom prethodna dva naleta virusa - aprila i jula, odnosno, kako su tada govorili epidemiolozi, tokom prva dva pika prvog talasa.

Sem broja novozaraženih, raste i broj hospitalizovanih - u poslednja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 24 sata za 33, ukupno 441. Na respiratu je njih 25.

Na sajtu covid19.rs stoji i da su u poslednja 24 sata preminule dve osobe zaražene kovidom, a jedna od njih je, sudeći po podacima Kliničkog, bila hospitalizovana u ovoj ustanovi.

U KC Niš navode i da je jedna osoba na respiratoru i u jako teškom stanju.

U Leskovcu je situacija sve bolja, pa su u tamošnjoj kovid bolnici dva pacijenta. U Vranju se, sudeći po hospitalizovanima, situacija nanovo pogoršala - kako kažu u KC Niš, u vranjskoj kovid bolnici je trenutno 34 pacijenata.

Na grudnom odeljenju pirotske bolnice je četvoro pacijenata, ali u Zavodu za javno zdravlje kažu da nisu sumnjivi na kovid. Dodaju i da su juče pristigli rezultati deset uzoraka, od čega su dva bila pozitivna, a da se sada čeka na još pet.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U KC Niš u poslednja 24 sata PREMINUO kovid pacijent, hospitalizovano 39 pacijenata

Izvor: Blic, 20.Okt.2020

U poslednja 24 sata u niškom Kliničkom centru (KC) preminuo je jedan pacijent sa potvrđenim kovidom-19, navedeno je na sajtu te zdravstvene ustanove.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.