Biblioteka u Leskovcu raspisala konkurs za logo Festivala dečjeg stvaralaštva

Izvor: JužneVesti.com, 19.Maj.2021, 10:20

Biblioteka u Leskovcu raspisala konkurs za logo Festivala dečjeg stvaralaštva

Treći Festival dečjeg stvarlaštva "Umetnik iz školske klupe" i ove godine se održava u Leskovcu, a tim povodom Narodna biblioteka "Radoje Domanović" raspisuje konkurs za idejno rešenje logoa tog festivala. Pravo učešća na konkursu imaju mladi od 15 do 25 godina, a tehnika izrade je slobodna.

Najbolja tri idejna rešenja biće nagrađena, a radovi se šalju u elektonskom obliku na mejl [email protected] najkasnije do 18. juna 2021. godine. Na konkursu mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << učestvovati mladi sa teritorije Srbije, kao i iz drugih država.

Odluku o najuspešnijem radu doneće Programski savet biblioteke, a dodatne informacije se mogu naći preko mejla na kome se šalju radovi ili na broj telefona 065/3150080.

Festival "Umetnik iz školske klupe" organizuje se pod pokroviteljstvom MInistarstva kulture i informisanaja i grada Leskovca.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.