Bežeći od policije kod Kuršumlije iz golfa izbacili 24 kg marihuane

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jan.2024, 18:13

Bežeći od policije kod Kuršumlije iz "golfa" izbacili 24 kg marihuane

Nakon što su bežeći od policije iz automobila izbacili dve kese sa 24 kilograma marihuane, policija je uhapsila dvojicu Kuršumličana za koje se sumnja da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako saznajemo u policiji, uhapšeni su 27-godišnji I. M. iz Kuršumlije i 22-godišnji V. S. iz okoline tog grada.Pronađena droga koja je izbačena iz vozila; Foto: MUP Srbije

Sumnja se da su V. S. i I. M. jutros u okolini >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Kuršumlije, dok su bežali od policijske patrole, iz automobila marke "golf" odbacili dve kese. Prilikom pregleda, otkriveno je da se u kesama nalazi čak 45 paketa, sa ukupno preko 24 kilograma biljne materije koja podseća na marihuanu. Policija je brzo reagovala, sustigla osumnjičene i sprovela hapšenje bezbedno i efikasno - navode u policiji.

Oba osumnjičena sada se nalaze u pritvoru, a protiv njih će biti podneta krivična prijava Višem javnom tužilaštvu u Prokuplju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.