Negotin: MARIHUANA U KUĆI OSUMNJIČENOG

Izvor: TimockeVesti.net, 18.Jan.2024, 14:23

Negotin: MARIHUANA U KUĆI OSUMNJIČENOG

Negotin, 17. januar – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu uhapsili su D. J. (1975) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Policija je prilikom pretresa kuće koju osumnjičeni koristi pronašla oko dva kilograma biljne materije nalik na marihuane, 562 semenke kanabisa, jedan špric u kome se nalazilo oko pet grama ulja nalik na ulje kanabisa i metalnu presu sa tragovima marihuane.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << /> – Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu – kaže se u saopštenju PU Bor.
Članak Negotin: MARIHUANA U KUĆI OSUMNJIČENOG se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenje u Negotinu: Policija pronašla oko dva kilograma biljne materije nalik marihuani

Izvor: Danas, 18.Jan.2024

Policija u Negotinu uhapsila je D. J. iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Danas...

Uhapšen mladić u Vranju zbog posedovanja droge i psihoaktivnih supstanci

Izvor: OkRadio.rs, 18.Jan.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, uhapsili su Z.M. (22) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Policija je danas u porodičnoj kući osumnjičenog pronašla oko 370 grama opojne droge za koju se sumnja da...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.