Bez vode Minovo naselje u Vrežini i Gornji Matejevac

Izvor: JužneVesti.com, 03.Jul.2020, 09:12

Bez vode Minovo naselje u Vrežini i Gornji Matejevac

Kako saopštavaju iz JKP Naissus, zbog havarije na vodovodnoj mreži koja se noćas desila u ulici Salvadora Dalija, Minovo naselje u Donjoj Vrežini je bez vode. Suve su slavine i u selu Gornji Matejevac i delu Ulice dr Milenka Hadžića.

Bez vode su trenutno, kažu u niškom Vodovodu, ulice na potezu od Bulevara Medijana do ulice Ratka Pavlovića.

Radovi na otklanjanju havarije su u toku. Normalno snabdevanje vodom ovog naselja očekuje se do 15 sati - >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kažu u Vodovodu.

Zbog kvarova na 5 lokacija u Gornjem Matejevcu, ovo selo će biti bez vode do 15 sati, a do tog vremena će bez vode biti i deo Ulice dr Milenka Hadžića u kojoj je došlo do havarije u visini broja 31.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Minovo naselje bez vode zbog havarije

Izvor: Megafon.co, 03.Jul.2020

JKP Naissus Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju.. – Donja Vrežina, Minovo Naselje. Zbog havarije na vodovodnoj mreži koja se noćas desila u ulici Salvadora Dalija, Minovo naselje u Donjoj Vrežini je bez vode. Bez vode su trenutno ulice na potezu od Bulevara Medijana do ulice...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.