Servisne vesti – JKP Naissus, JKP Parking servis, ED Niš

Izvor: Megafon.co, 02.Jul.2020, 14:25

Servisne vesti – JKP Naissus, JKP Parking servis, ED Niš

JKP Naissus Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju.
– Vizantijski Bulevar. Kvar na mreži na Vizantijskom Bulevaru. Zbog radova na sanaciji havarije biće obustavljeno snabdevanje vodom na potezu Vizantijskog Bulevara od ulice Branka Miljkovića do Bulevara Medijana do 15 sati.
– Stevana Nemanje br. 45 i br. 48. Kvar na uličnoj mreži u ulici Stevana Nemanje u visini brojeva 45 i 48.. Potrebno je raskopavanje radi saniranja havarije. Zbog radova na vodovodnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << mreži doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.
– Selo Bubanj, Prvomajska br. 6. Havarija na vodovodnoj mreži u Bubanj selu ulici Prvomajskoj u visini br. 6. Potrebno raskopavanje radi sanacije havarije. Usled radova na mreži doćiće do prekika u vodosnabdevanju u ovoj ulici do 15 sati.
– Paljina i Berčinac. Havarija na uličnoj mreži u selu Paljina pored bazena. Potrebno je raskopavanje radi popravke kvara. Zbog intervancije biće u prekidu snabdevanje vodom u selima Paljina i Berčinac do 15 sati.
JKP Parking servis Iz JKP Parking servis za četvrtak, 02. jul, najavljuju zamenu neispravnih sijalica i otklanjanje kvarova na javnom osvetljenju na teritoriji opštinaPalilula, Pantelej i Niška Banja.
Takođe je planirano i obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije u ulici Branka Miljkovića i u Dragiše Cvetkovića, kao i otklanjanje nedostataka u vertikalnoj saobraćajnoj signalizaciji na Bulevaru Nikole Tesle.
ED Niš Zbog radova na elektroenergetskoj mreži 2. jula, bez napajanja će biti:
– od 08:00 do 10:00: delovi ulica Mariborske, Čajničke, Pribojske i Tvrđavske;
– od 08:00 do 10:30; delovi ulica Gavrila Principa i Stevana Sremca.

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Bez vode Minovo naselje u Vrežini i Gornji Matejevac

Izvor: JužneVesti.com, 03.Jul.2020, 09:12

Kako saopštavaju iz JKP Naissus, zbog havarije na vodovodnoj mreži koja se noćas desila u ulici Salvadora Dalija, Minovo naselje u Donjoj Vrežini je bez vode. Suve su slavine i u selu Gornji Matejevac i delu Ulice dr Milenka Hadžića...Bez vode su trenutno, kažu u niškom Vodovodu, ulice na potezu...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.