Bajden u napadu pedofilije: Ti si jedno seksi dete! (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 10.Avg.2023, 17:26

Bajden u napadu pedofilije: ''Ti si jedno seksi dete''! (VIDEO)

Bajden u napadu pedofilije: ''Ti si jedno seksi dete''! (VIDEO) Aktuelni američki predsednik, Džozef Bajden, prilikom jednog od susreta izgovorio je "ti si jedno seksi dete" a zatim od žrtve svoje neobuzdane nastranosti zatražio da ne kaže mami šta je rekao. Ipak, sve je ostalo zabeleženo...


Na internetu se pojavio video zapis na kome se vidi aktuelni američki predsednik Džozef Bajden dok razgovara sa detetom. Činjenica da se sagao da bi sa njim >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << razgovarao, govori da se radi o detetu nižeg uzrasta, dakle veoma mlađe dobi iako se ono ne vidi na snimku.

Nakon što je nagovestio da za dete ima "veliku tajnu" nastavio je "ti si jedno seksi dete"... "nemoj da kažeš mami šta sam ti rekao. Razumeš?".

Dete je odgovorilo sa "mhm!" potvrdivši da neće reći a onda se par trenutaka kasnije začuo ženski glas koji je kratko prokomentarisao "snimam"... tako je po prvi put na snimku ostao zabeležen i glas osim fizičkih nasrtaja kako je to bilo svaki put do sada.


@darkages_zk
♬ original sound - zk


Nije poznato na kom se mestu odigrao događaj ni kada tačno ali se po izgledu samog Bajdena može reći da je to bilo skoro. 


Ovo nije prvi put da je Bajden pokazao savoju nastranost u javnosti, naprotiv sve mu je teže da je obuzda pa su nasrtaji na decu najčešće više nego jasni. Međutim, on ne samo da nije odgovara za to već su na internetu svi video zapisi koji to nedvosmisleno pokazuju - obrisani, uključujući i onaj koji je objavio Donald Tramp 2020. godine na Tviteru.



Bajden je svoju nastranost, psihičku nestabilnost, ogrezlost u otpadništvu i osionost dokazivao više pute kroz spoljnu politiku i to čineći masovne zločine podsticanjem ratova, poput bombardovanja Srbije kako je i sam isticao.





Pa, opet, Bajdenu kao da ni to nije bilo dovoljno. Želeo je i  lično da ponizi Srbe ubadajući nož u svežu i duboku ranu, okupirano Kosovo i Metohiju zbog kojeg je NATO, između ostalog i na Bajdenovu inicijativu zasnovanu na lažima i najgoroj satanizaciji Srba pred celim svetom, prolio toliko nevine krvi.


Tako je odlučio da poseti Kosovo i Metohiju kako bi i na mestu zločina uživao i likovao u tome. Iz političkih razloga koji će doneti poene njemu i albanskim separatistima sa KiM, izabrao je da poseti Dečane. Za tu posetu nije dobio blagoslov nadležnog episkopa, vladike Artemija. Uprkos kanonskoj zabrani i prestupu koji su činili, monasi Dečana čiji je tada iguman bio Teodosije (Šibalić) primaju Bajdena u goste a domaćin mu je bio lično Sava Janjić. Postoji još jedna zanimljivost. Nigde više, ni na jednom snimku niti fotografiji nećete videti tako širok, srdačan i radostan osmeh Save Janjića!



   
Sava Janjić u svom najsrdačnijem izdanju dočekuje Bajdena u Dečanima protivno kanonskoj zabrani nadležnog episkopa!    

Naredne godine vladika Artemije je proteran sa Kosova i Metohije a već sledeće započet je Briselski dijalog kroz koji je sprovedena istorsijak veleizdaja koja se ovih dana bliži svom konačnom ishodu dok Bajden seksualno naapstvuje dečicu a Sava Janjić i dečanski monasi ne prestaju da kukaju zbog albanskog nasilja koje se "institucionalno" sprovodi nad imanjem manastira Dečani za koji je Bajden tokom pomenute posete naveo da predstavlja "simbol tolerancije".

Pa ipak, Sava Janjić ne zaboravlja momenta kada je bio domaćin ovom srbomrscu i zlikovcu pa je na toplo podsetio i 2021. godine u ničim izazvanom izlivu sentimentalnih osećanja.

I am honored to have welcomed at Dečani Monastery the new US President @JoeBiden, first as a Senator and later as a Vice President. He was deeply impressed by our monastery. I am sure the new US administration will have understanding for the #Serbian #Orthodox heritage in #Kosovo pic.twitter.com/z5qHRZ0Bep
— Dečani Monastery (@DecaniMonastery) January 20, 2021

Možda je manastir Dečani postao "simbol tolerancije" od kada su se ondašnji iguman Teodosije (Šibalić) i njegov pomoćnik Sava (Janjić) odmetnuli od kanonskog poretka SPC i u potpunosti ignorisali nadležnog episkopa (a treba znati da je poslušanje jedno od tri osnovna monaška zaveta) ali jedino tolerancije bezakonja, kriminala, izdaje i zločina... Od tamošnje postave se ništa drugo ne toleriše, naročito ne stajanje u istini i zdravom nacionalnom duhu! Pedofilija, kao što vidimo, već može da se toleriše... O ovoj Bajdenovoj izopačenosti pisano je i potkrepljena video zapisima godinama unazad pre nego što je Sava Janjić i javno toplo evocirao uspomene na ovaj susret.








 * * *




Zbog cenzure i blokiranja svih medija i alternativnih pogleda, pratite naš Telegram kanal



KM novine su jedini nezavisni srpski medij sa Kosova i Metohije koji se u potpunosti oslanja na podršku svojih čitalaca


Pomozite naš rad






 




Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.