Вести:

Thursday, August 10, 2023

Бајден у нападу педофилије: ''Ти си једно секси дете''! (ВИДЕО)

Thursday, August 10, 2023 | Уреднички колегијум 0

Бајден у нападу педофилије: ''Ти си једно секси дете''! (ВИДЕО) Актуелни амерички председник, Џозеф Бајден, приликом једног од сусрета изговорио је "ти си једно секси дете" а затим од жртве своје необуздане настраности затражио да не каже мами шта је рекао. Ипак, све је остало забележено...

Актуелни амерички председник, Џозеф Бајден, приликом једног од сусрета изговорио је "ти си једно секси дете" а затим од жртве своје необуздане настраности затражио да не каже мами шта је рекао. Ипак, све је остало забележено...
На интернету се појавио видео запис на коме се види актуелни амерички председник Џозеф Бајден док разговара са дететом. Чињеница да се сагао да би са њим разговарао, говори да се ради о детету нижег узраста, дакле веома млађе доби иако се оно не види на снимку.

Након што је наговестио да за дете има "велику тајну" наставио је "ти си једно секси дете"... "немој да кажеш мами шта сам ти рекао. Разумеш?".

Дете је одговорило са "мхм!" потврдивши да неће рећи а онда се пар тренутака касније зачуо женски глас који је кратко прокоментарисао "снимам"... тако је по први пут на снимку остао забележен и глас осим физичких насртаја како је то било сваки пут до сада.



Није познато на ком се месту одиграо догађај ни када тачно али се по изгледу самог Бајдена може рећи да је то било скоро. 

Ово није први пут да је Бајден показао савоју настраност у јавности, напротив све му је теже да је обузда па су насртаји на децу најчешће више него јасни. Међутим, он не само да није одговара за то већ су на интернету сви видео записи који то недвосмислено показују - обрисани, укључујући и онај који је објавио Дoналд Трамп 2020. године на Твитеру.

Бајден је своју настраност, психичку нестабилност, огрезлост у отпадништву и осионост доказивао више путе кроз спољну политику и то чинећи масовне злочине подстицањем ратова, попут бомбардовања Србије како је и сам истицао.


Па, опет, Бајдену као да ни то није било довољно. Желео је и  лично да понизи Србе убадајући нож у свежу и дубоку рану, окупирано Косово и Метохију због којег је НАТО, између осталог и на Бајденову иницијативу засновану на лажима и најгорој сатанизацији Срба пред целим светом, пролио толико невине крви.

Тако је одлучио да посети Косово и Метохију како би и на месту злочина уживао и ликовао у томе. Из политичких разлога који ће донети поене њему и албанским сепаратистима са КиМ, изабрао је да посети Дечане. За ту посету није добио благослов надлежног епископа, владике Артемија. Упркос канонској забрани и преступу који су чинили, монаси Дечана чији је тада игуман био Теодосије (Шибалић) примају Бајдена у госте а домаћин му је био лично Сава Јањић. Постоји још једна занимљивост. Нигде више, ни на једном снимку нити фотографији нећете видети тако широк, срдачан и радостан осмех Саве Јањића!

Сава Јањић у свом најсрдачнијем издању дочекује Бајдена у Дечанима противно канонској забрани надлежног епископа!

Наредне године владика Артемије је протеран са Косова и Метохије а већ следеће започет је Бриселски дијалог кроз који је спроведена исторсијак велеиздаја која се ових дана ближи свом коначном исходу док Бајден сексуално наапствује дечицу а Сава Јањић и дечански монаси не престају да кукају због албанског насиља које се "институционално" спроводи над имањем манастира Дечани за који је Бајден током поменуте посете навео да представља "симбол толеранције".

Па ипак, Сава Јањић не заборавља момента када је био домаћин овом србомрсцу и зликовцу па је на топло подсетио и 2021. године у ничим изазваном изливу сентименталних осећања.


Можда је манастир Дечани постао "симбол толеранције" од када су се ондашњи игуман Теодосије (Шибалић) и његов помоћник Сава (Јањић) одметнули од канонског поретка СПЦ и у потпуности игнорисали надлежног епископа (а треба знати да је послушање једно од три основна монашка завета) али једино толеранције безакоња, криминала, издаје и злочина... Од тамошње поставе се ништа друго не толерише, нарочито не стајање у истини и здравом националном духу! Педофилија, као што видимо, већ може да се толерише... О овој Бајденовој изопачености писано је и поткрепљена видео записима годинама уназад пре него што је Сава Јањић и јавно топло евоцирао успомене на овај сусрет.



 
* * *


Због цензуре и блокирања свих медија и алтернативних погледа, пратите наш Телеграм канал


КМ новине су једини независни српски медиј са Косова и Метохије који се у потпуности ослања на подршку својих читалаца

Помозите наш рад



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине