Auto udario dečaka koji prosi na ulicama

Izvor: juGmedia, 14.Jun.2018, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Auto udario dečaka koji prosi na ulicama

Šestogodišnji dečak povređen je u na Trgu kralja Milana u strogom centru Niša, danas oko 14 sati kada ga je, pod zasad nerazjašnjenim okolnostima udario auto, a  kako tvrde očevici, reč je o mališanu koga svakodnevno viđaju na niškim ulicama kako prosi.

“Nismo videli šta se tačno desilo, da li je istrčao pred auto, ili šta već, ali smo izleteli na ulicu kada smo videli da se u centru napravila gužva. Prepoznali smo dete, stalno je tu po centru i prosjači. Brzo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je, na sreću, došla Hitna pomoć i odvezli su dete na Dečiju kliniku”, priča za Niške vesti S.M. koja radi u obližnjoj radnji ispred koje se dogodio incident.

Policija utvrđuje detalje nesreće, a o svemu je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sedmogodišnjaka u centru Niša udario automobil

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jun.2018

Sa lakšim povredama prošao je sedmogodišnjak koga je na Trgu kralja Milana udarila “tojota”, a kako kažu u Hitnoj pomoći, dečak je prebačen na Dečiju hirurgiju da bi lekari uradili dalju dijagnostiku...U niškoj policiji kažu da im je saobraćajka prijavljena u 14 sati, a automobilom koji...

Nastavak na JužneVesti.com...

Čudne okolnosti nesreće u Nišu, povređen dečak

Izvor: Mondo, 14.Jun.2018

Dečak star pet godina danas je oko 14 sati povređen u centru Niša kada je na njega naleteo putnički automobil, prenose mediji...Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević..Dečak se nalazio na trotoaru pre nesreće...Očevidac kaže za "Alo" da je dete iznenada izletelo iz mase ljudi koji su čekali autobus,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.