Sedmogodišnjaka u centru Niša udario automobil

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jun.2018, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedmogodišnjaka u centru Niša udario automobil

Sa lakšim povredama prošao je sedmogodišnjak koga je na Trgu kralja Milana udarila “tojota”, a kako kažu u Hitnoj pomoći, dečak je prebačen na Dečiju hirurgiju da bi lekari uradili dalju dijagnostiku.

U niškoj policiji kažu da im je saobraćajka prijavljena u 14 sati, a automobilom koji je udario dečaka upravljao je 58-godišnji Nišlija. Lekari Hitne su zbrinuli dečaka, a iako nije imao teže povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << odvezli su ga na Dečiju hirurgiju.

Dete je bilo svesno, negira bilo kakvo bolove i povrede, ali je za svaki slučaj prebačen u Klinički centar - dodaju u Hitnoj pomoći.

O saobraćajki je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo i izvršen je uviđaj, kažu u policiji, a uskoro bi trebalo da bude poznato koji je uzrok nezgode.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.