Izvor: JUGpress.com, 30.Okt.2019, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arifi : Vreme pretnji je prošlost

BUJANOVAC

Predsednik Demokratske partije , koja je u Bujanovcu u opoziciji, nekadašnji predsednik opštine Bujanovac Nagip Arifi rekao je za JUGpress kako je Vacićeva izjava „skandalozna“.

„ To vreme je vreme prošlosti i takav režim smo imali dok je bio Milošević. Mislim da Bujanovcu ne trebaju takve izjave“, rekao je Arifi.

On je dodao i da za vreme oružanih sukoba 2000 i 2001. Godine „ovde meštani Albanci i Srbi međusobno nisu imali problema“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
„Deliti Srbe ili Albance na podobne i nepodobne, je vreme prošlosti. Mi treba zajedno da stvorimo pre svega dobre ekonomske uslove, pa samim tim i političku stabilnost da bi i mi doprineli putu ka Evropskoj uniji“, rekao je Arifi.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.