Anketa: Šta je sve potrebno našoj lokalnoj zajednici?

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Dec.2017, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anketa: Šta je sve potrebno našoj lokalnoj zajednici?

U okviru svog društveno-odgovornog poslovanja, kompanija NIS punih devet godina realizuje program “Zajednici zajedno” u gradovima i opštinama u kojima posluje.

Program je u lokalnim zajednicama prepoznat kao veoma važan, o čemu govore i rezultati – uloženo je preko milijardu dinara u realizaciju preko 900 projekata koji su za cilj imali unapredjenje života i rada naših sugradjana.

Kako bi i u desetoj godini programa izašli u susret potrebama gradjana, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << NIS sprovodi anketu upravo sa tim ciljem – da sagleda i sasluša potrebe lokalnog stanovništva i u skladu sa rezultatima ankete opredeli oblasti za buduća ulaganja.

Zajedno možemo da stvorimo kvalitetnije i lepše uslove za život u našoj lokalnoj zajednici i zato vas pozivamo da uzmete učešće u ovom istraživanju tako što ćete popuniti anketu na linku dole:

Preuzeti anketu ovde: Zajednici zajedno!

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.