Ako ste mislili da ste sve videli, varate se: Iz Palate Srbija ukradeno 43.000 komada ordenja

Izvor: JuznaSrbija.info, 15.Mar.2024, 20:23

Ako ste mislili da ste sve videli, varate se: Iz Palate "Srbija" ukradeno 43.000 komada ordenja

Uzbudljivi detalji izbijaju na videlo u vezi sa spektakularnom krađom državnog ordenja, koja je izazvala talas šokiranja u srpskoj javnosti. Osam osoba uhapšeno je zbog sumnje da su, u saradnji sa još dve osobom, iz Kancelarije za ordenje, smeštene u desnom krilu palate "Srbija" (Palata Federacije), ukrali 43.000 komada državnog ordenja ogromne vrednosti.
Treće osnovno javno tužilaštvo predložilo je raspisivanje poternice za Slobodanom Homenom, bivšim državnim sekretarom Ministarstva pravde i advokatom, zbog navodne umešanosti u ovaj zločin.
Akciju hapšenja organizovali su Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu i Uprava kriminalističke policije, što je rezultiralo hapšenjem osam osumnjičenih...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.