Akcijom Svi na sneg do Kopaonika

Izvor: JužneVesti.com, 21.Dec.2016, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcijom "Svi na sneg" do Kopaonika

Svi oni koji zbog nedovoljno vremena ili novca ne mogu da priušte više, mogu da provedu makar jedan lep zimski, sportsko-rekreativni dan na Kopaoniku i osete deo snežne čarolije u nedelju, 25. decembra u okviru akcije „Svi na sneg“.

Na ovaj način rekreativci već godinama mogu da izdvoje jedan dan vikenda i provedu ga na Kopaoniku ili Suvoj planini.

Prema prognozi, nedelja na Kopaoniku biće bez padavina, sa temperaturom nešto ispod nule. Očekuje se da visina >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << snega bude do 10 cm, a na stazama i do 50 cm.

Prevoz je organizovan, a svi zainteresovani svoje mesto po ceni od 700 dinara mogu rezervisati u poslovnici “MM Transport” preko puta autobuske stanice svakog radnog dana od 8 do 19 sati ili subotom od 9 do 14.

Polazak je u 7 sati ujutru sa parkinga kod glavnog ulaza u Tvrđavu.

Aktiviste uobičajno očekuje pešačka tura kao i sportsko-rekerativne aktivnosti na snegu.

Organizatori iz gradske Uprave za omladinu i sport podsećaju da su svi putnici osigurani i da sa njima na izlet polaze vođa puta, rekreator i lekarska ekipa.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Akcija "Svi na sneg - svi na Kopaonik"

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Dec.2016, 11:44

Akcija „Svi na sneg“, ove nedelje, 25. decembra, vodi Nišlije na Kopaonik...Ukoliko želite da zimski sportsko- rekreativni dan provedete u pešačkoj turi ili aktivnostima na snegu, možete rezervisati svoje mesto u poslovnici „MM transporta“. Svaki učesnik akcije je osiguran, a uz vođu puta...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.