Aerodrom razvija verski i dentalni turizam

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Nov.2015, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aerodrom razvija verski i dentalni turizam

Prva grupa turista iz Švedske koja će posetiti jug Srbije sa ciljem posete verskih svetinjama očekuje se posle Nove godine

Vlasnica turističke agencije "Aeroturs“ Lidija Stanković izjavila je da uveliko radi na razvoju dentalnog turizma. Saradnik u razvoju ovog vida turizma je stomatološka ordinacija "Cirkonijum centar“.

„Usluge ove ordinacije su već koristili naši gosti iz Švedske. Prezadovoljni su kvalitetom i efikasnošću stručnog tima ove ordinacije >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << tako da ćemo saradnju samo unaprediti, izjavila je ona koja je ovih dana sa niškog aerodroma „Konstantin Veliki“ organizovala grupu turista koji su posetili Malme i Kopenhagen.

Danas je na naš aerodrom sletela gurpa turista koja je organizovano posetila Švedsku – Malme.

"Aeroturs“ posle organizovanog dolaska grupe iz Švedske nastavlja saradnju sa poslovnim partnerima iz Malmea čemu ide u prilog ovo putovanje i organizacija grupe u periodu od 14. do 17. novembra. Cena aranžmana obuhvatala je: aviokarte i takse, smeštaj na bazi noćenja sa doručkom. Promotivna cena aranžmana bila je već od 130 evra.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.