Zastrašivanje Srba na Kosovu: Milanki komšije smestile hapšenje

Izvor: Vesti-online.com, 18.Okt.2017, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zastrašivanje Srba na Kosovu: Milanki komšije smestile hapšenje

Srpkinja Milanka Terzić (63), koja je uhapšena na prelazu Jarinje zbog navodnog ratnog zločina, do 10. novembra ostaće u kućnom pritvoru u Pećkoj patrijaršiji. U razgovoru za "Vesti", Milanka je rekla da ne može da veruje šta ju je snašlo, objašnjavajući da neprestano dolazi na Kosovo i da je čak u avgustu ove godine izvadila kosovsku ličnu kartu.

Tada niko nije rekao da postoji ikakva poternica >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << protiv nje koja je raspisana u februaru. Ipak, najviše je razočarana činjenicom da su je prijavile bivše komšije Redžep Visoći i njegov sin Agron, kojima su, kako je rekla, puno u životu pomogli.

Milanka je istakla da je čak Redžep Visoći bio svedok u kupoprodajnom ugovoru koji je zaključila sa njegovim bratom od strica kada je odlučila da mu proda imanje, a da potom kasnije Visoćiju nije želela da proda ostatak imanja. Reč je o 12 hektara zemlje u selu Lukavac kod Istoka.

- Optužnica za navodno paljenje kuća podignuta i protiv mog sada pokojnog supruga i starijeg sina, a ja sam bila u tolikom šoku i neverici da sam ih čak pitala zašto nisu i mlađeg sina stavili na optužnicu. On je tada imao 12 godina - rekla je Milanka za "Vesti".

U razgovoru za naš list, Milanka Terzić je rekla da smatra da je sve ovo čisto zastrašivanje i ističe da ima sve dokaze u rukama. Ogorčena je, kako kaže, reakcijom države Srbije i u razgovoru za naš list ističe da je tri dana otkada je prošle srede uhapšena niko nije kontaktirao !

Kompletnu ispovest uhapšene Milanke Terzić, prosvetnog radnika, možete pročitati u sutrašnjem broju "Vesti".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.