Uhapsili ga, maltretirali, pa priznali da pogrešili? Milisav, nad kojim se IŽIVLJAVALA LAŽNA KOSOVSKA policija, pušten na slobodu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2018, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapsili ga, maltretirali, pa priznali da pogrešili? Milisav, nad kojim se IŽIVLJAVALA LAŽNA KOSOVSKA policija, pušten na slobodu!

Povratnik Milisav Dašić, koji je juče uhapšen na administrativnom prelazu Jarinje između centralne Srbije i Kosova, pušten je na slobodu, uz obrazloženje da je došlo do greške, nezvanično saznaju mediji.

Dašića (54), koji sa porodicom živi u Osojanu, kod Istoka, kosovska policija uhapsila je u nedelju na Jarinju, jer, navodno, nije platio kaznu za registraciju vozila.

On je na Jarinju izveden iz autobusa i potom uhapšen. Na KiM putovao iz pravca centralne Srbije.

Dašić je rođen u Brestoviku kod Peći, a poslednjih godina živi u Osojanu, gde je zasnovao porodicu.
Pogledaj vesti o: Jarinje,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Milisav Dašić pušten na slobodu

Izvor: RTS, 19.Nov.2018

. Povratnik Milisav Dašić, koji je juče uhapšen na administrativnom prelazu Jarinje između centralne Srbije i Kosova, pušten je na slobodu, uz obrazloženje da je došlo do greške, potvrdio je "Tanjugu" predsednik Privremenog organa opštine Istok Mališa Đurić.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.