Srpska lista: Akcije Prištine na Jarinju pokušaj sprečavanja Srba da glasaju na Kosovu

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Okt.2017, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska lista: Akcije Prištine na Jarinju pokušaj sprečavanja Srba da glasaju na Kosovu

Srpska lista ocenila je danas da su akcije Prištine na administrativnom prelazu "Jarinje", koji je nekoliko sati bio zatvoren nakon što je policija u autobusu pronašla dve ručne bombe i detonatore, "očigledan pokušaj sprečavanja da interno raseljeni iz centralne Srbije glasaju na Kosovu i Metohiji".

"Od nadležnih zahtevamo da oslobode sve administrativne prelaze, omoguće nesmetano glasanje i prekinu sa ometanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << procesa", rečeno je u Srpskoj listi.

Kosovska policija zaustavila je danas oko podneva autobus iz Kragujevca sa 50 putnika i u njemu pronašla dve ručne bombe i dva detonatora.

Administrativni prelaz je zbog toga nekoliko sati bio zatvoren za saobraćaj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.