Srbin uhapšen na Jarinju zbog neplaćene kazne

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2018, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin uhapšen na Jarinju zbog neplaćene kazne

Kosovska policija uhapsila je u nedelju na Jarinju, administrativnom prelazu između centralne Srbije i Kosova, zbog neplaćene kazne Srbina Milisava Dašića (54), koji sa porodicom živi u Osojanu, kod Istoka.

Kako Tanjug saznanje, Dašić je uhapšen jer nije platio kaznu za registraciju vozila.

Dašić je na Jarinju izveden iz autobusa i potom uhapšen. On je na KiM putovao iz pravca centralne Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Izveli su ga iz autobusa i rekli vozaču da nastavi, a ostalim putnicima vratili lične karte", preneli su izvori RTS-a, i naveli da su Dašića uhapsili pripadnici Kosovske policije.

Dašić (54) je rođen u Brestoviku kod Peći, a više poslednjih godina živi u Osojanu, gde je zasnovao porodicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Građanin Srbije uhapšen na Jarinju zbog neplaćene kazne

Izvor: Radio 021, 19.Nov.2018

Kosovska policija uhapsila je u nedelju na Jarinju, administrativnom prelazu između centralne Srbije i Kosova, građanina Srbije Milisava Dašića (54) zbog neplaćene kazne...Dašić sa porodicom živi u Osojanu, kod Istoka. Kako Tanjug saznanje, Dašić je uhapšen jer nije platio kaznu za registraciju...

Nastavak na Radio 021...

Povratnik Milisav Dašić pušten na slobodu

Izvor: Večernje novosti, 19.Nov.2018

Povratnik Milisav Dašić, koji je u nedelju uhapšen na administrativnom prelazu Jarinje između centralne Srbije i Kosova, pušten je na slobodu, uz usmeno obrazloženje da je greškom priveden KOSOVSKA MITROVICA - Povratnik Milisav Dašić, koji je u nedelju uhapšen na administrativnom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.