RTS: Avioni VS ponovo iznad Jarinja

Izvor: Beta, 26.Sep.2021, 12:34

RTS: Avioni VS ponovo iznad Jarinja

Avioni Vojske Srbije (VS) i danas su nadletali područje oko administrativnog prelaza Jarinje sa Kosovom i Metohijom.Kako je prenela Radio-televizija Srbije (RTS), dva aviona Orao preletela su područje oko administrativne linije na kom su rasporedjene specijalne snage kosovske policije, ali i veliki broj Srba sa severa Kosova koji blokiraju lokalni put zbog odluke Prištine o zameni srpskih registarskih tablica.Prethodno je i helikopter Kfora nadletao područje oko prelaza Jarinje, a juče su to područje nadletali i helikopteri VS.Na društvenim mrežama pojavili su se snimci prebacivanja tenkova Vojske Srbije u blizinu administrativne linije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RT: Tenkovi i borbeni avioni u blizini Kosova, dok rastu tenzije između Srbije i otcepljenog regiona

Izvor: Vostok.rs, 26.Sep.2021

Srbija premešta tenkove i drugu vojnu opremu prema Kosovu, pokazuju video snimci koji kruže internetom. Napetosti između zemlje i otcepljenog regiona porasle su nakon što su vlasti Kosova zabranile srpske registarske tablice. Veći broj srpskih tenkova primećen je u subotu kako se kreće u pravcu...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.