Izvor: Blic, 07.Apr.2023, 22:41

Privedenom lekaru na Jarinju određeno zadržavanje do 48 sati

Nikoli Todoroviću, privedenom na punktu Jarinje, određeno je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je napao policajca, a nakon saslušanja sutra će se pojaviti pred sudom, saopštili su iz direkcije policije u Prištini, a potvrdio je i njegov advokat Miloš Delević.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lekaru privedenom na Jarinju određeno zadržavanje do 48 sati

Izvor: Danas, 07.Apr.2023

Lekaru KBC u Kosovskoj Mitrovici Nikoli Todoroviću, privedenom na punktu Jarinje, određeno je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je napao policajca, a nakon saslušanja sutra će se pojaviti pred sudom, saopštili su iz direkcije policije u Prištini, a potvrdio je i njegov advokat Miloš Delević.

Nastavak na Danas...

Jednomesečni pritvor lekaru uhapšenom na Jarinju

Izvor: Danas, 08.Apr.2023, 21:48

Lekaru koji je juče uhapšen na prelazu Jarinje zbog navodnog napada na službeno lice, danas je određen jednomesečni pritvor, potvrdio je za KoSSev njegov advokat Miloš Delević.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.