Izvor: Danas, 07.Apr.2023, 23:29

Lekaru privedenom na Jarinju određeno zadržavanje do 48 sati

Lekaru KBC u Kosovskoj Mitrovici Nikoli Todoroviću, privedenom na punktu Jarinje, određeno je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je napao policajca, a nakon saslušanja sutra će se pojaviti pred sudom, saopštili su iz direkcije policije u Prištini, a potvrdio je i njegov advokat Miloš Delević.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lekaru privedenom na Jarinju određeno zadržavanje do 48 sati

Izvor: Radio 021, 08.Apr.2023, 08:22

Lekaru KBC u Kosovskoj Mitrovici Nikoli Todoroviću, privedenom na punktu Jarinje, određeno je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je napao policajca.

Nastavak na Radio 021...

Privedenom lekaru na Jarinju određen pritvor do 30 dana

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Apr.2023

Sudija za prethodni postupak suda u Mitrovici odredio je 30 dana pritvora Nikoli Todoroviću privedenom sinoć na punktu Jarinje, zbog, kako u policiji u Prištini tvrde, sumnje da je napao policajca na dužnosti i povredio ga.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.