Izvor: Danas, 28.Sep.2021, 13:21

Predizborni teatar lako može da preraste u neplanirani oružani sukob

Trenutna situacija na Jarinju i Brnjaku iznad svega je direktna posledica interesa koji se tiču predizbornih kampanja Kurtija i Vučića, a nimalo interesa običnih ljudi. I to je svakim danom sve očiglednije, uprkos tome što u početnoj osnovi ovog spora leži nerešeno pitanje upotrebe tablica na osnovu sporazuma iz 2016. godine, kaže za Danas Boris Tadić, bivši predsednik Srbije i lider Socijaldemokratske stranke, komentarišući napetu situaciju na administrativnim prelazima na Jarinju i Brnjaku poslednjih desetak dana.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Tadić: Situacija na severu Kosova je direktna posledica interesa Vučića i Kurtija

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Sep.2021, 09:11

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić ocenio je danas da je situacija na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak "direktna posledica interesa" koji se tiču predizbornih kampanja premijera Kosova Aljbina Kurtija i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a nimalo interesa običnih ljudi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.