Potpisali sporazum o prelazu na Jarinju, a sada krivicu svaljuju na Vučića? VIDEO

Izvor: B92, 21.Feb.2024, 12:32

Potpisali sporazum o prelazu na Jarinju, a sada krivicu svaljuju na Vučića? VIDEO

Koliko su besmisleni napadi stranaka bivšeg režima, najbolje govori njihov preokret i želja da se predstave kao veliki zaštitnici Kosova i Metohije.

Uprkos tim pokušajima, na profilu "Detektor laži" na mreži Iks podseća se da su "predali sve što se moglo predati - od proglašenja nezavisnosti, odluke Međunarodnog suda pravde, izmeštanja pregovora iz UN u nama nenaklonjeni Brisel, do tablica, ličnih karata i postavljanja granice."

Pomenuti profil na mreži >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Iks podseća i na izjavu Srđana Milivojevića: "Prelaz Jarinje Aljbin Kurti da nazove po Vučiću. Zasluzio je!" Činjenica je, ipak, da je sporazum po kom je Jarinje postalo prelaz potpisan 02. 12. 2011, a da su tada na vlasti bili upravo Srđan Milivojević, Dragan Đilas, Borko Stefanović, Boris Tadić, Marinika Tepić, Vuk Jeremić...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.