Izvor: Pančevac-online.com, 29.Mar.2023, 12:13

OSLOBOĐEN SRBIN UHAPŠEN NA JARINJU: Njegova supruga otkrila da je on verovatno pomešan sa drugom osobom

Miljan Jovanović (44) bivši pripadnik kosovske policije koji je sinoć uhapšen na Jarinju pušten je na slobodu i na putu je za kući, javila je njegova supruga. Naime, Miljan, bivši pripandik ksovske policije uhapšen je na prelazu Jarinje u prisustvu supruge i dvoje dece pod optužbom da je navodno učestvovao u kriminalnim radnjama i primanju […] The post OSLOBOĐEN SRBIN UHAPŠEN NA JARINJU: Njegova supruga otkrila da je on verovatno pomešan sa drugom osobom appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sinoć uhapšen Miljan Jovanović na prelazu Jarinje pušten kući

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2023

Miljan Jovanović, koji je sinoć uhapšen na administrativnom prelazu Jarinje, pušten je kući, potvrdila je danas njegova supruga Suzana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Srpska lista: Hapšenje pa puštanje Jovanovića u cilju izazivanja krize

Izvor: Beta, 29.Mar.2023

 Srpska lista osudila je hapšenje Miljana Jovanovića, bivšeg pripadnika kosovske policije i pozvala vlasti da procesuiraju odgovorne za neosnovano maltretiranje Jovanovića, njegove supruge i maloletne dece.Doskorašnji policajac Miljan Jovanović (44) iz sela Kamenica, u opštini Leposavić, koji...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.