Novine: Usijanje na severu Kosmeta; Čeka se odluka Kriznog štaba

Izvor: B92, 21.Sep.2021, 23:37

Novine: "Usijanje na severu Kosmeta"; "Čeka se odluka Kriznog štaba"

Dnevne novine u Srbiji za sredu, 22. septembar na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme.

"Novosti" pišu o dešavanja na prelazu Jarinje "Poslali i 'vojsku' u obračun sa Srbima", ali i o koronavirusu: "Čeka se odluka Kriznog štaba"; "U kafane samo sa kovid propusnicom".

"Politika" u izdanju za sutra piše o izjavi predsednika Srbije: "Odbio sam predlog Kvinte i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << EU, sit sam politike svršenog čina", ali i o zbivanjima na međunarodnoj političkoj sceni: "Evropa je frustrirna Bajdenom koliko i Trampom".

Sutrašnji "Blic" takođe pre svega piše o zbivanjima na prelazu Jarinje: "Kosovski specijalci i dalje na prelazima"; "Usijanje na severu Kosmeta".

"Kurir" piše o kriminalnoj grupi Veljka Belivuka: "Lov na škaljarce".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Naslovne strane za sredu, 22. septembar 2021. godine

Izvor: Beta, 22.Sep.2021, 08:04

Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu pre svega o zbivanjima na prelazima na severu Kosova i nastupu predsednika države Aleksandra Vučića, kao i o situaciji sa epidemijom korona virusa.ALO - "Dudu ispratio tim snova", list piše o sahrani košarkaškog trenera Dušana Ivkovića.BLIC...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.