U Gračanici sutra protestna šetnja

Izvor: S media, 19.Okt.2011, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Gračanici sutra protestna šetnja

Iz Kosovskog okruga saopšteno je da će u Gračanici biti organizovan protesni skup u znak podrške Srbima sa severa Kosova. Protestni skup biće održan u 11:55 sati u centru Gračanice.

Iz Kosovskog okruga saopšteno je da će u Gračanici biti organizovan protesni skup u znak podrške Srbima sa severa Kosova.

Vuković: Za decentralizaciju 43 odsto građana

Devojčica vozila pijanog oca

Gejevi pred Vladom čekaju Cvetkovića

Načelnik >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kosovsko-upravnog okruga Goran Arsić izjavio je KIM radiju da Srbi sa centralnog Kosova sutra sa protesta međunarodnoj zajednici i vlastima u Beogradu žele da upute poruku da podržavaju napore države Srbije u rešavanju kosovskog pitanja i da se neće odreći srpskih institucija u Pokrajini.

“Istovremno, želimo da, izvestiocu evropskog parlamenta za Srbiju, Jelku Kacinu, poručimo da 70 hiljada Srba južno od Ibra nisu članovi Samostalne liberalne stranke, ne učestvuju u institucijama u Prištini i nisu integrisani u kosovsko društvo”, rekao je Arsić.

Protestni skup biće održan u 11:55 sati u centru Gračanice. Prema Arsićevim rečima tada će okupljeni krenuti u mirnu protestnu šetnju od trga “Simonida” do spomnika palim borcima u Gračanici, gde će se okupljenima obratiti predstavnici vlasti Repblike Srbije.

(radiokim.net)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Gračanici skup podrške severu i Vladi Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2011, 04:11

GRAČANICA -..Zvaničnici Kosovskog okruga najavili su da će u Gračanici organizovati skup podrške Srbima na severu Kosova i naporima vlasti u Beogradu u rešavanju kosovskog pitanja...Načelnik Kosovskog okruga Goran Arsić preneo je Tanjugu da će skup biti protestna šetnja, kojom će Srbi sa centralnog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Miting podrške danas u Gračanici

Izvor: Blic, 20.Okt.2011

Povodom napete situacije na severu Kosova i Metohije i kao znak podrške Srbima na barikadama prema administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak, u Gračanici će danas u 11 časova biti održan centralni miting podrške...Na inicijativu Kosovskog upravnog okruga učesnici protesta će se okupiti na Trgu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.