Metak pogodio kontejner graničara na Jarinju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Okt.2021, 20:18

Metak pogodio kontejner graničara na Jarinju

Na graničnom prelazu Jarinje između Kosova i Srbije na izborni dan 17. oktobra "metak iz vatrenog oružja pogodio je kontejner koji služi graničnim službenicima na graničnom prelazu", saopštila je policija. Jarinje je jedan od prelaza na severu Kosova, gde živi većinsko srpsko stanovništvo.  Kosovska policija je saopštila da se na osnovu prvih informacija sumnja da je metak došao iz pravca sela Tušnica u Srbiji.  Prema navodima policije, nije bilo povređenih, dok je istraga o...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

PROJEKTIL IZ VATRENOG ORUŽJA POGODIO KONTEJNER NA JARINJU Kosovska policija: Granata došla iz pravca Srbije

Izvor: Blic, 17.Okt.2021

Kosovska policija je saopštila da je od službenika na prelazu Jarinje dobila informaciju da je danas popodne projektil iz vatrenog oružja pogodio kontejner na tom prelazu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.